koje poklone kupiti fitness

Tajice i članstvo u teretani nisu jedina vrsta poklona koje možete dati ženama koje vole da treniraju. ZdraviJa uoči Valentinova za vas izdvaja neke od najboljih ideja koje možete iskoristiti kako bi ovogodišnje Valentinovo bilo drugačije i posebno. Bilo da je vaša djevojka, sestra, mama ili drugarica trkačica, dizačica tegova, zaljubljenik u jogu ili rekreativac, ona može da koristi – i potpuno uživa – u skoro svakom od ovih proizvoda. Proučite listu i pogledajte koje poklone kupiti ženama koje vole fitness.

Kozmetika za kupanje (primjer: bath bombe)

Dajte dragoj ženskoj osobi šansu da se opusti i brine o svojoj koži nakon znojenja. Bath bombe napravljene od mješavine morske soli, kokosovog ulja i eteričnog ulja grejpfruta na primjer, oslobodiće vas nečistoća u koži, kao i detoksifikovati vaše tijelo i um.

@lushbosnia

Mjesečna pretplata na zdravu ishranu

Smoothie, chia pudinzi, ovsene kaše i zdrave supe mogu da omoguće vašoj prijateljici koja uživa u treninzima dodatne zdrave, hranljive i bezopasne recepte, i to na njihovom mailu! Pretplatite svoju drugaricu na sedmični ili mjesečni plan ishrane za koji mislite da će joj najbolje odgovarati. Ili joj preporučite da prati ZdraviJa magazin i YouTube kanal gdje će pronaći inspiraciju i savjete o zdravim stilovima života.

Blender

Zdravi obroci sa niskim unosom ugljenih hidrata su svakom sportisti svakodnevica. Ženskoj osobi koju volite za sljedeći rođendan poklonite blender pomoću kog će moći da pravi zdrave i ukusne obroke. Gotovo svaki zdravi recept iziskuje korišćenje blendera, te bi ovaj poklon svakome znatno olakšao svakodnevicu.

blender pokloni kuhinja žene fitness valentinovo

Traka za glavu i drugi sportski dodaci

Ukoliko vam kosa pada u oči kada ste usred burpee ili druge vježbe, to nikako nije zabavno. Traka za kosu koja je lagana i prozračna, bez obzira na to koliko je komplikovana vježba koju radite, neće spasti sa glave, što ovakav dodatak čini idealnom stvari koju možete pokloniti dragoj ženskoj osobi.

Vijača

Kardio nikada nije bio lakši – niti zabavniji! Vijače se sada mogu naći u različitim bojama i sa raznim funkcionalnostima.

pokloni vijača fitness žene valentinovo

Slušalice sa novim funkcionalnostima

Brojni proizvođači tehnike sada proizvode nove ultimativne slušalice za svakoga ko voli da trenira. Pored toga što možete da slušate muziku dok vježbate, one mogu da mjere vašu brzinu kretanja, koliko ste daleko otišli, kuda idete, vaše otkucaje srca, pa čak i temperaturu. Slušalice ostaju u vašem uhu bez obzira na sve, a možete računati i na poboljšani zvučni sistem.

Posude za hranu

Plastične ili posude za hranu od nerđajućeg čelika nepropusne i hermetički zatvorene, savršene su za potrebe svakoga ko voli da nosi hranu sa sobom.

 

Total
25
Shares

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*
*

twelve − 7 =